Ajankohtaista

Porkkanannostotalkoot 28.9.2019

Aika on tullut taas saatella porkkanat kellariin, nostaminen ja saattaminen on kivempaa ja onnistuu nopeammin ystävien ja perheen avulla. Tule siis mukaan!

Järjestämme porkkanatalkoot syyskuun viimeisenä lauantaina 28.9. Aloitamme aamulla klo 9 tienoissa. Jos lauantaina on huono sää korjaamme porkkanat sunnuntaina mutta ilmoitamme siita erikseen.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet porkkanakakun kera, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 24.9. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa.  Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut vielä samana aamuna esimerkiksi huonon sään vuoksi. Kerro meille myös, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai voisit tarjota kyytiä sitä tarvitsevalle.

Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46 tai 013-648 155.

Tervetuloa!

Pikkunuppu luomuvihanneksia myynnissä taas
Jns:n torilla joka pe ja la. (18/07/19)

 

Joulutauko ja muutoksen tuulia (lisätty 17.12.2018)

Kuljetamme tuotteita kotiovillenne vielä keskiviikkona 19.12. jonka jälkeen jäämme joulutauolle. Seuraava kotiinkuljetus on keskiviikkona 9.1.2019. Rauhaisaa joulun ja vuodenvaihteen aikaa ja kiitokset tästä vuodesta!

Lisäksi vuodenvaihde tuo muutoksia Pikkunupun kokoonpanoon. Niina lähtee kohti uusia haasteita Rosen-terapeutiksi johtavien opintojen ollessa jo puolenvälin paremmalla puolella.

Pjotr jatkaa entiseen malliin, joten Pikkunupun vihanneksia on saatavilla jatkossakin.

”Lämpimät kiitokset näistä vuosista, jotka olen saanut teidän ihanien asiakkaiden kanssa toimia. Olen tutustunut moniin ystävällisiin ihmisiin, ja nauttinut vihannesten viljelystä ja toimittamisesta teille. Nyt on aika lähteä uudenlaisiin toimiin. Toivottavasti tapaamme muissa yhteyksissä.

Ystävällisin terveisin, Niina”

Torimyynti on päättynyt ja kotiinkuljetukset alkaneet (lisätty 22.10.2018)

Kiitokset kaikille asiakkaille kuluneesta torikaudesta! Olemme pakanneet myyntiteltan talvisäilöön ja siirtyneet keskiviikkoisiin kotiinkuljetuksiin. Kierrämme jälleen tuttuun tapaan keskiviikkoiltapäivisin Joensuussa ja Ylämyllyllä. Tilaukset hoituvat helpoiten puhelimitse, mutta toki sähköpostillakin onnistuu.

Porkkanannostotalkoot 30.9.2018 (lisätty 14.9.2018)

Vielä on porkkanat maassa kellariin varastoitavaksi. Apukäsille niiden nostamiseksi on käyttöä. Järjestämme porkkanatalkoot syyskuun viimeisenä sunnuntaina 30.9. Aloitamme aamulla klo 9 tienoissa.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet porkkanakakun kera, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 25.9. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa.  Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut vielä samana aamuna esimerkiksi huonon sään vuoksi. Kerro meille myös, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai voisit tarjota kyytiä sitä tarvitsevalle. Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46.

Tervetuloa!

Pikkunuppu mukana Sadonkorjuutapahtumassa Matkustajasatamassa 31.8-1.9. (lisätty 28.8.2018)

Taas on tullut perinteikkään Sadonkorjuutapahtuman aika, ja pääsemme alueen muiden tuottajien ja käsityöläisten kanssa yhdessä laittamaan pöydät notkumaan ihania tuotteita.

Tapahtuma järjestetään jälleen tutulla paikalla Matkustajasatamassa perjantaina 31.8. ja lauantaina 1.9. Myyntipaikkamme on tällä kertaa muutaman askeleen monivuotisesta paikastamme Suvantosillalle päin.

Tervetuloa!

Perunatalkoot 26.8.2018 (lisätty 8.8.2018)

Perunat ovat nauttineet lämmöstä ja pullistuneet muhkeiksi. Nyt alkaisi olla aika korjata satoa kellariin varastoitavaksi. Järjestämme perunannostotalkoot elokuun viimeisenä sunnuntaina 26.8. Aloitamme aamulla klo 9 tienoissa.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 21.8. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa.  Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut vielä samana aamuna esimerkiksi huonon sään vuoksi. Kerro meille myös, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai voisit tarjota kyytiä sitä tarvitsevalle. Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46.

Tervetuloa!

Tänä kesänä toripäivät ovat jälleen perjantai ja lauantai (lisätty 9.7.2018)

Lämmintä on riittänyt ja viime viikkoina onneksi vettäkin, joten vihannekset ovat kasvaneet mukavasti. Aloitamme torimyyntikauden Joensuun torilla perjantaina 20.7.2018. Olemme jälleen torilla joka perjantai ja lauantai lokakuun alkupuolelle saakka. Ainoa poikkeus on elo-syyskuun vaihteessa (31.8.-1.9.) järjestettävä Sadonkorjuutapahtuma, jonka aikana emme ole torilla vaan Matkustajasatamassa.

Kevään viimeinen kotiinkuljetus ke 4.4.2018 (lisätty 27.3.2018)

Viime kasvukauden keskimääräistä heikomman sadon vuoksi kellari ja varastot ovat jo tässä vaiheessa vuotta tyhjillään. Siispä lopetamme säännölliset keskiviikkoiset kotiinkuljetukset jo 4.4.

Meillä kuitenkin on vielä saatavilla pientä perunaa hintaan 1,00€/kg. Sovitaan sopivasta toimitusajasta erikseen tilauksen teon yhteydessä.

Kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta talvikaudesta. Tulemme jälleen heinäkuussa Joensuun torille tuoreiden vihannesten kera.

Torimyyntikauden päätös ja kotiinkuljetusten aloitus (lisätty 11.10.2017)

Tämän syksyn viimeinen toripäivä on lauantai 14.10.2017. Sen jälkeen aloitamme kotiinkuljetukset keskiviikosta 25.10.2017. Tuotteitamme on saatavilla myös Wanhan Kulman Puodissa (Suvantokatu 2, Joensuu).

Kiitokset kaikille toriasiakkaille ja nähdään kotiovillanne!

Porkkanatalkoot 30.9-1.10.2017 (lisätty 17.9.2017)

Nyt olisi porkkanoiden vuoro päästä pellosta kellariin. Järjestämme jälleen talkoot syys-lokakuun vaihteessa 30.9.-1.10.2017.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös. Muutama osallistuja mahtuu myös yöpymään.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 26.9. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa. Ilmoitathan samalla, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai yösijaa. Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46.

Tervetuloa!

Perunatalkoot 26.-27.8.2017 (lisätty 29.7.2017)

On pian taas jo aika nostaa perunat maasta ja varastoida ne kellariin. Järjestämme talkoot elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös. Muutama osallistuja mahtuu myös yöpymään.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 22.8. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa. Ilmoitathan samalla, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai yösijaa. Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46.

Tervetuloa!

Torimyynti alkaa pe 28.7. Joensuun väliaikaisella torilla (lisätty 23.7.2017)

Kesä on ollut viileä, ja vihannekset kasvaneet hitaanlaisesti. Mutta vihdoinkin on pellossa jotain syötävää tarjolla. Aloitamme siis torimyynnin perjantaina 28.7.

Olemme Joensuun torilla jälleen perjantaisin ja lauantaisin. Toriparkkiremontin myötä väliaikainen tori on Kauppakadulla ja Sinisellä virralla. Ilmoitamme tarkemmasta olinpaikastamme myöhemmin, kun se selviää.

Ainoa poikkeus myyntipaikassa tälle kesälle on 1.-2.9. jolloin olemme Laulurinteellä Silva-metsänäyttelyn kupeessa olevassa Sadonkorjuutapahtumassa. Kyseinen tapahtuma korvaa Matkustajasataman jokasyksyisen Sadonkorjuutapahtuman ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Lisäksi torilta on ilmainen bussikuljetus tapahtumaan.

Tapaamisiin taas torilla ja markkinoilla!

Kotiinkuljetukset päättyvät 3.5.2017 tältä talvikaudelta (lisätty 26.4.2017)

Kuljetamme vihanneksia kotiovillenne tänä keväänä viimeisen kerran keskiviikkona 3.5. Kellari alkaa olla melkein tyhjillään, mutta joitakin tuotteita on vielä hetkisen aikaa saatavilla. Sovitaan niiden toimituksesta tapauskohtaisesti tilauksen yhteydessä.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme jälleen tästä talvikaudesta. Erityiskiitokset kaikille, jotka ovat viitsineet porkkanoitamme pestä ja kuoria, vaikka niissä on ollut tänä talvena enemmän vaivaa kuin yleensä.

Tulevana kesänä myymme tuotteitamme Joensuun väliaikaisella torilla, joka on kävelykadulla ja Sinisellä virralla. Siispä monia askelia ei entiseltä tutulta paikalta ole matkaa.

Vuodenvaihteen kotiinkuljetusaikataulut (lisätty 30.11.2016)

Vuodenvaihteen hengähdystauko lähestyy.

Toimitamme tuotteitamme Joensuuhun tänä vuonna viimeisen kerran keskiviikkona 21.12.2016. Ensi vuoden toimitukset aloitamme keskiviikkona 11.1.2017.

Outokumpuun toimitamme tuotteet joulukuussa tiistaina 20.12. ja tammikuussa jälleen tavalliseen tapaan kuukauden viimeisenä tiistaina eli 31.1.

Rauhaisaa ja rentouttavaa vuodenvaihteen aikaa!

Torikausi päättyy 8.10.2016 ja tuotteiden kotiinkuljetukset alkavat 19.10.2016 (lisätty 7.10.2016)

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme lämpimästi torikesästä ja -syksystä. On ollut mukava tavata teitä kaikkia. Olemme viimeistä kertaa torilla tänä syksynä lauantaina 8.10.2016.

Vihannesten ja muiden tuotteidemme kotiinkuljetus Joensuun suuntaan alkaa keskiviikkona 19.10.2016. Kuljemme siitä lähtien joka keskiviikko tuttuun tapaan iltapäivisin. Outokummun ja Viinijärven suuntaan kuljemme jälleen joka kuukauden viimeisenä tiistaina 25.10.2016 alkaen.

Porkkanatalkoot su 25.9. ja su 2.10.2016 (lisätty 12.9.2016)

Tervetuloa Pikkunupun pitkät perinteet omaaviin sadonkorjuutalkoisiin! Nostamme porkkanat maasta ja varastoimme ne kellariin sunnuntaina 25.9.2016 ja sunnuntaina 2.10.2016.
Työn vastapainoksi talkoolaisille on tarjolla lounas, sekä iltapäiväkahvit ja -teet. Illalla lämmitetään sauna, josta pääsee vilvoittelemaan lampeen. Jos omia työvaatteita ja -kenkiä ei löydy, ne on mahdollista lainata Pikkunupusta. Järjestämme kyydin Joensuusta Pikkunuppuun ja takaisin.
Ilmoittaudu talkoisiin viimeistään edeltävänä tiistaina sähköpostitse osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-7151 641. Kerrothan nimesi, puhelinnumerosi ja mahdollisesta erikoisruokavaliostasi, jotta meillä on kaikille sopivaa syötävää tarjolla. Mikäli tarvitset kyydin, ilmoita myös tarkka osoitteesi. Jos ilmoitat ystäväsikin, ilmoitathan samat tiedot hänestä. Jos tulet omalla autolla ja autossasi mahtuisi joku muukin, ilmoitathan siitäkin meille.

Poikkeuksia toripäivissä (lisätty 31.8.2016)

Tämän viikon perjantaina ja lauantaina 2.-3.9.2016 osallistumme jälleen Sadonkorjuutapahtumaan Matkustajasatamassa Joensuussa, joten löydätte meidät muutaman korttelin päästä torilta.

Ensi viikolla torilla on syysmarkkinat ja niistä johtuen olemme totutusta poikkeavalla myyntipaikalla perjantaina. Olemme tällä kertaa Marttakahvion lähellä.

Perunannostotalkoot 20.-21.8.2016 (lisätty 1.8.2016)

Haluatko tutustua Pikkunupun luomutilaan ja reippailla kauniissa maisemissa mukavassa seurassa? Tila sijaitsee Liperin Vaiviossa 20 km päässä Joensuun keskustasta.
Tervetuloa Pikkunupun pitkät perinteet omaaviin sadonkorjuutalkoisiin! Nostamme perunat maasta ja varastoimme ne kellariin lauantaina ja sunnuntaina 20.-21.8.2016.  Porkkanoiden vuoro on syyskuun lopussa, ilmoittelemme tarkasta ajasta myöhemmin.
Työn vastapainoksi talkoolaisille on tarjolla lounas, sekä iltapäiväkahvit ja -teet. Illalla lämmitetään sauna, josta pääsee vilvoittelemaan lampeen. Jos omia työvaatteita ja -kenkiä ei löydy, ne on mahdollista lainata Pikkunupusta. Järjestämme kyydin Joensuusta Pikkunuppuun ja takaisin.
Ilmoittaudu talkoisiin viimeistään edeltävänä tiistaina sähköpostitse osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-7151 641. Kerrothan nimesi, puhelinnumerosi ja mahdollisesta erikoisruokavaliostasi, jotta meillä on kaikille sopivaa syötävää tarjolla. Mikäli tarvitset kyydin, ilmoita myös tarkka osoitteesi. Jos ilmoitat ystäväsikin, ilmoitathan samat tiedot hänestä.
Tervetuloa!

Tapaamisiin Joensuun torilla perjantaista 22.7. alkaen (lisätty 13.7.2016)

Tutkailimme eilen vihannesten kokoa pellolla, ja näyttää siltä että viikon päästä olisivat tarpeeksi suuria tuoremyyntiin. Aloitamme siis torimyynnin perjantaina 22.7.2016.

Meidät löytää jälleen tutulta paikalta Joensuun torilta joka perjantai ja lauantai aina lokakuulle saakka.

Ainoana poikkeuksena on syyskuun ensimmäinen viikonloppu (2.-3.9.), jolloin olemme torin sijaan Matkustajasatamassa Sadonkorjuutapahtumassa. Lisäksi olemme perjantaina 29.7. klo 17-20 tuotteinemme Maalaistorilla Liperissä Penttilän museoalueella. Tuona päivänä olemme kuitenkin myös normaalisti Joensuun torilla.

Tapaamisiin torilla!

Vuodenvaihteen aikataulut kotiinkuljetuksissa (lisätty 5.11.2015)

Vuoden viimeinen kotiinkuljetuskierros Joensuuhun on tänä vuonna 23.12. ja ensi vuoden jakelut aloitamme 13.1.

Outokumpuun ajelemme joulukuussa 15.12. ja tammikuussa 26.1.

Torikauden päätös ja kotiinkuljetusten aloitus (lisätty 21.9.2015)

Jatkamme torimyyntiä tänä vuonna lauantaihin 10.10. saakka. Kiitos kaikille toriasiakkaillemme ihanasta kesästä!

Kotiinkuljetukset Joensuuhun alkavat keskiviikkona 21.10. ja jatkuvat jälleen kevääseen asti joka keskiviikko. Outokumpuun toimitamme tuotteitamme kotiinkuljetuksena joka kuukauden viimeinen tiistai 27.10. alkaen.

Sadonkorjuutalkoot Pikkunupun luomutilalla (lisätty 17.8.2015)

Tervetuloa Pikkunupun pitkät perinteet omaaviin sadonkorjuutalkoisiin! Nostamme perunat maasta ja varastoimme ne kellariin sunnuntaina 30.8.2015 ja sunnuntaina 13.9.2015.  Porkkanoiden vuoro on lauantaina ja sunnuntaina 26.-27.9.2015.
Työn vastapainoksi talkoolaisille on tarjolla lounas, sekä iltapäiväkahvit ja -teet. Illalla lämmitetään sauna, josta pääsee vilvoittelemaan lampeen. Jos omia työvaatteita ja -kenkiä ei löydy, ne on mahdollista lainata Pikkunupusta.
Järjestämme kyydin Joensuusta Pikkunuppuun ja takaisin, ja tilalla on mahdollista yöpyä porkkanatalkoiden aikaan (tilaa rajoitetusti osin lattiamajoituksena).
Ilmoittaudu talkoisiin viimeistään edeltävänä tiistaina sähköpostitse osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-7151 641. Kerrothan nimesi, puhelinnumerosi ja mahdollisesta erikoisruokavaliostasi, jotta meillä on kaikille sopivaa syötävää tarjolla. Mikäli tarvitset kyydin, ilmoita myös tarkka osoitteesi. Jos ilmoitat ystäväsikin, ilmoitathan samat tiedot hänestä.

Tavataan torilla 31.7. alkaen (lisätty 20.7.2015)

Vihdoinkin vihannekset ja perunat ovat kasvaneet tarpeeksi suuriksi, jotta pääsemme aloittamaan torimyynnin. Kylmien säiden vuoksi kasvu on ollut hidasta kaikilla muilla kasveilla paitsi kaaleilla. Tänä vuonna hapankaalia onkin odotettavissa ennätysaikaisin.

Olemme jälleen Joensuun torilla 31.7. alkaen perjantaisin ja lauantaisin lokakuulle saakka. Ainoa poikkeus on 4.-5.9., jolloin meidät löytää torin sijaan Joensuun Matkustajasatamasta Sadonkorjuutapahtumasta.

Kiitos kuluneesta talvikaudesta 5.5.2015

Kellarin pohja näkyy ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta talvikaudesta. Taimet kasvihuoneessa ovat jo isoja, ja pääsemme aloittamaan tämän vuoden peltotyöt.

Kevät kolkuttelee ovella ja varastojen pohjat alkavat pilkottaa – 14.3.2015

Ensimmäiset taimet on jo laitettu kasvamaan, joten pikkuhiljaa kevätvalmistelut alkavat. Tuotevalikoima on harventunut, mutta ajelemme edelleen kotiinkuljetuksia tavalliseen tapaan huhtikuun loppuun saakka. Tuotteitamme saa kotiinkuljetettuna joka keskiviikko Joensuussa ja kuukauden viimeisenä tiistaina Outokummussa.