Pikkunuppu


Pikkunupun luomutilan tarina on tullut kaupallisen viljelyn osalta päätökseen. Emme siis enää viljele myyntitarkoituksessa.

Olemme kiitollisia uskollisille asiakkaillemme, jotka vuodesta toiseen ovat halunneet tuotteitamme käyttää. On ollut ihanaa voida tarjota ruokaa teille ja lapsillenne!

Me lähdemme kohti uusia suuntia:
Pjotr nauttii eläkepäivistä ja kotitarveviljelystä. Hänet tavoittaa jatkossakin lankapuhelinnumerosta 013 648 155.

Niinalla on pian edessä äitiysloma, jonka jälkeen hän jatkaa työtään Rosen-terapeuttina, jota on jo tehnyt viljelyn ohessa. Tästä lisätietoja osoitteessa lempeydesta.fi.

Julien sai paljon intoa vuodestaan, jonka oli mukana Pikkunupun toiminnassa. Hän jatkaa tutkivaa ja uutta kokeilevaa otettaan viljelyyn viljelemällä toistaiseksi kotitarpeiksi, kunnes sopiva paikka ja aika isomman mittakaavan toimintaan tulee. Jos se paikka on täällä Pohjois-Karjalassa, hän kertoo siitä mielellään sähköpostitse. Voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen julien.wider@gmail.com ja saat tiedon, jos ja kun hänellä on tuotteita myydä.

Myös sähköpostiosoitteemme pppikkunuppu@gmail.com pysyy käytössä.

 

Pjotrin tervehdys kaikille asiakkaillemme:

Hyvät asiakkaat ja ystävät,

nyt se on sitten ohi 35 vuoden jälkeen. Ne ovat olleet hienoja vuosia. Ne ovat olleet iloisia vuosia. Iloisia siksi, että rakastan kasvattaa terveellistä ja hyvän makuista ruokaa monelle ihmiselle.

Ne ihmiset eivät usein ole vain asiakkaita, vaan tuntuvat minulle myös ystäviltä. Kun te kehuitte Pikkunupun tuotteita ja näytitte iloisilta niitä ostaessanne, minulle tuli tunne että teen tärkeää työtä ja siitä sain voimaa jatkaa joka vuosi uudestaan.

Nyt alkaa kuitenkin jo tulla sen verran ikää, että on pakko tunnustaa etten jaksa kasvattaa niin paljon. Toivottavasti jaksan vielä monen vuoden ajan kasvattaa ruokaa itseäni ja läheisiäni varten.

Tosi paljon lämpimiä kiitoksia teille kaikille! Hyvää jatkoa!

Lämpimin terveisin, Pjotr