Tuotteiden saatavuus

Myymme tuotteitamme Joensuun torilla lauantaisin heinäkuulta lokakuulle. Torimyynnin aloitus riippuu sadon valmistumisesta, joten tarkan ajankohdan ilmoitamme ajankohtaista-sivulla.

Lisäksi toimitamme ennakkoon tilatut tuotteet Joensuun Taitokorttelin pihalla (piha-aittojen edessä) torstaisin klo 18.00-18.30. Tilaukset mieluiten sähköpostitse (pppikkunuppu@gmail.com) tai tekstiviestinä (040 484 03 46) torstaiaamuun klo 7.00 mennessä. Joka toinen torstai tämä on osana REKO-renkaan jakelua, joka toinen viikko olemme itseksemme siellä.

Kun ilmat menevät pakkaselle, eivät perunat enää tarkene toripöydällä, joten meillä on hyvä tekosyy siirtyä auton ratin taakse. Silloin siisaloitamme kotiinkuljetuksen. Voimme toimittaa tilauksenne esimerkiksi kotiovellenne tai työpaikallenne, tai sopia tapaamispaikan keskustassa. Kotiinkuljetuksesta ei veloiteta ylimääräistä maksua, vaan ainoastaan tilattujen tuotteiden hinta samoin kilohinnoin kuin torilla.

Joensuun kaupunkialueelle ja Ylämyllylle ajelemme talviajalla joka torstai kello 14-18 välisenä aikana.

Kotiinkuljetustilaukset otamme vastaan mieluiten puhelimitse, koska silloin on helpoin sopia yksityiskohdista (puh. 040-484 03 46). Tilata voi myös sähköpostitse osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com viimeistään kaksi päivää ennen toimituspäivää. Kirjoita viestiin nimesi, tuotetilaus, puhelinnumerosi, toimitusosoite.

Tuotteitamme on saatavilla myös
* Makuvankkuri myymäläautossa (kiertää Pohjois-Karjalassa)
* Joensuun luomu- ja lähiruokapiirin kautta