Talkoot ja WWOOF

Järjestämme tilalla vuosittain sadonkorjuutalkoita. Talkoot ovat viikonloppuisin, ja mukaan voi tulla joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi tai molemmiksi päiviksi. Muutama ihminen mahtuu myös yöpymään meillä, jos haluaa olla koko viikonlopun. Tarjoamme osallistujille ruoat ja työpäivän päätteeksi pääsee pihasaunaan ja lampeen rentoutumaan. Myös lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Pyrimme järjestämään kyydin talkoisiin lähikaupungeista, jotta nekin joilla ei ole autoa voivat osallistua.

Kuulumme WWOOF-järjestöön (WorldWide Opportunities on Organic Farms), jonka kautta voi hakeutua eri pituisiksi ajoiksi vapaaehtoiseksi luomutiloille ympäri maailman. Vapaaehtoiset auttavat meitä tilan töissä ja me tarjoamme ruoat ja majoituksen.

He tuovat meille virkistävän tuulahduksen eri kulttuureista ja uusia ideoita ja ajatuksia. Esimerkiksi kukin vuorollaan vastaa ruoanlaitosta, joten pääsemme nauttimaan hyvin erilaisia herkkuja kesän kuluessa. Me toivomme puolestamme voivamme jakaa viljelyosaamistamme, sekä antaa heille erityisen kokemuksen, johon sisältyy luonnonläheistä maalaiselämää ja suomalaisia perinteitä.

Mikäli olisit kiinnostunut viettämään lyhyemmän tai pidemmän jakson maaseutuelämää maistellen, ota rohkeasti yhteyttä.