Talkoot ja WWOOF

Järjestämme tilalla vuosittain sadonkorjuutalkoita. Talkoot ovat viikonloppuisin, ja mukaan voi tulla joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi tai molemmiksi päiviksi. Muutama ihminen mahtuu myös yöpymään meillä, jos haluaa olla koko viikonlopun. Tarjoamme osallistujille ruoat ja työpäivän päätteeksi pääsee pihasaunaan ja lampeen rentoutumaan. Myös lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Pyrimme järjestämään kyydin talkoisiin lähikaupungeista, jotta nekin joilla ei ole autoa voivat osallistua.

Kuulumme WWOOF-järjestöön (WorldWide Opportunities on Organic Farms), jonka kautta voi hakeutua eri pituisiksi ajoiksi vapaaehtoiseksi luomutiloille ympäri maailman. Vapaaehtoiset auttavat meitä tilan töissä ja me tarjoamme ruoat ja majoituksen.

He tuovat meille virkistävän tuulahduksen eri kulttuureista ja uusia ideoita ja ajatuksia. Esimerkiksi kukin vuorollaan vastaa ruoanlaitosta, joten pääsemme nauttimaan hyvin erilaisia herkkuja kesän kuluessa. Me toivomme puolestamme voivamme jakaa viljelyosaamistamme, sekä antaa heille erityisen kokemuksen, johon sisältyy luonnonläheistä maalaiselämää ja suomalaisia perinteitä.

Mikäli olisit kiinnostunut viettämään lyhyemmän tai pidemmän jakson maaseutuelämää maistellen, ota rohkeasti yhteyttä.

Perunatalkoot 17.-18.8.2019

Perunat ovat nauttineet kesästä ja pullistuneet muhkeiksi. Nyt alkaisi olla aika korjata satoa kellariin varastoitavaksi. Järjestämme perunannostotalkoot elokuussa 17.-18.8. Aloitamme aamulla klo 9 tienoissa.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 13.8. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa.  Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut vielä samana aamuna esimerkiksi huonon sään vuoksi. Kerro meille myös, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai voisit tarjota kyytiä sitä tarvitsevalle. Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai soittamalla 013-648155 tai 040-484 03 46.

Tervetuloa!