Talkoot ja WWOOF

Järjestämme tilalla vuosittain sadonkorjuutalkoita. Talkoot ovat viikonloppuisin, ja mukaan voi tulla joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi tai molemmiksi päiviksi. Muutama ihminen mahtuu myös yöpymään meillä, jos haluaa olla koko viikonlopun. Tarjoamme osallistujille ruoat ja työpäivän päätteeksi pääsee pihasaunaan ja lampeen rentoutumaan. Myös lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Pyrimme järjestämään kyydin talkoisiin lähikaupungeista, jotta nekin joilla ei ole autoa voivat osallistua.

Kuulumme WWOOF-järjestöön (WorldWide Opportunities on Organic Farms), jonka kautta voi hakeutua eri pituisiksi ajoiksi vapaaehtoiseksi luomutiloille ympäri maailman. Vapaaehtoiset auttavat meitä tilan töissä ja me tarjoamme ruoat ja majoituksen.

He tuovat meille virkistävän tuulahduksen eri kulttuureista ja uusia ideoita ja ajatuksia. Esimerkiksi kukin vuorollaan vastaa ruoanlaitosta, joten pääsemme nauttimaan hyvin erilaisia herkkuja kesän kuluessa. Me toivomme puolestamme voivamme jakaa viljelyosaamistamme, sekä antaa heille erityisen kokemuksen, johon sisältyy luonnonläheistä maalaiselämää ja suomalaisia perinteitä.

Mikäli olisit kiinnostunut viettämään lyhyemmän tai pidemmän jakson maaseutuelämää maistellen, ota rohkeasti yhteyttä.

Porkkanannostotalkoot 28.9.2019

Aika on tullut taas saatella porkkanat kellariin, nostaminen ja saattaminen on kivempaa ja onnistuu nopeammin ystävien ja perheen avulla. Tule siis mukaan!

Järjestämme porkkanatalkoot syyskuun viimeisenä lauantaina 28.9. Aloitamme aamulla klo 9 tienoissa. Jos lauantaina on huono sää korjaamme porkkanat sunnuntaina mutta ilmoitamme siita erikseen.

Työn vastapainoksi on tarjolla lounas, iltapäiväkahvit ja -teet porkkanakakun kera, sekä sauna illalla. Työvaatteita ja -kenkiä saa lainaan, ja kyyti Joensuusta järjestyy myös.

Ilmoittauduthan talkoisiin viimeistään tiistaina 24.9. jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa.  Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut vielä samana aamuna esimerkiksi huonon sään vuoksi. Kerro meille myös, jos noudatat erikoisruokavaliota, tarvitset kyytiä tai voisit tarjota kyytiä sitä tarvitsevalle.

Ilmoittautumiset osoitteeseen pppikkunuppu@gmail.com tai puhelimitse 040-484 03 46 tai 013-648 155.

Tervetuloa!